Logotyp Dryck och mat

TOMTEMENYN – FULLBOKAT!

22/12-2023

Dom som vet, dom vet.
Årets tema är, Jultomtens verkstad.

NYÅRSHAFFLA

31/12-2023

Det blir nytt år nu igen!!!

Upplägget för kvällen är en riktig supermeny där grunden kommer att vara 6 serveringar mat och 6 serveringar vin och kostar 2900 kr per person. 

Som vanligt jobbar vi aldrig med sittningstider så ni har ert bord under hela kvällen. 

Vi kommer att ha restaurangen öppen till 00.30. 
Personalen kommer inte att jobba mellan 23.45 och 00.10, för att gemensamt kunna fira in det nya året. 

Det betyder att vi kommer att ta kvällens sista beställning kl. 23.45 och vill man då ha något att skåla i vid 12-slaget bör detta beställas senast 23.45. 12-slaget kommer firas på vår uteservering under markis & infravärmare (så tillvida att det inte regnar ohållbart mycket), där kommer vi hjälpa till att få ut er potentiella dryck och det kommer serveras lämpligt snacks! 

00.30 räknar vi med att dra igen dörren efter att sista gästen tagit sig ut i det nya året, och uppskattar om detta respekteras.

Boka bord gör man på info@dryckochmat.se, ange antal och vilken tid ni vill komma, samt om ni avser att stanna över 12-slaget. Restaurangen öppnar 18.00 och det går bra att boka bord varje 30-minutersintervall fram till 21.00. Det är av stor vikt att alla allergier och andra kostrestriktioner är anmälda i förväg.

4 KLASAR – MUNSKÄNKARNA


”Varje år utser Munskänkarna Sveriges bästa vinkrogar och vinbarer och den finaste utmärkelsen är fyra druvklasar. För andra året i rad har detta toppbetyg tilldelats Dryck & Mat i Uppsala”

Läs mer här