À La Carte
FÖRRÄTT
Råbiff på nötinnanlår, lökmajonnäs, picklad gurka & krispigt kycklingskinn 215:-
Filodegsrulle med kantareller, pumpamajonnäs, brysselkål & rotselleri 199:-
Svensk bläckfisk, rostad blomkål, kastanj & fänkål 210:-
VARMRÄTT
Stekt ankbröst, bakad spetskål, Almnäs tegel, rödlöksmarmelad & timjansås 388:-
Bakad grissida, mandelpotatispuré, plommon & senapssky 378:-
Gös, jordärtskockssås, jordärtskockschips, äpple & forellrom 416:-
Confiterad kungsmussling, bönragu, persiljerotspuré & rostad vitlök 358:-
Hängmörad biff, talgbearnaise, svartkål, svartrot, ankleversky & tryffel 398:-
EFTERRÄTT
Uppstekta pannkakor, björnbär, hasselnötter & mandel- och vaniljglass 155:-
Kryddbakat äpple, sockerstekt havre & rostad äpple- och ingefärssorbet 155:-
Vaniljglass, salt kolasås & rullrån 115:-
Vaniljglass, anklever & störkaviar 495:-
Kaffegodis – pralin, svartvinbärsmousse & macaron 65:-
En kula glass 55:-
TILLTUGG
Caviar d´Aquitaine, Frankrike 10 gram 395:-
Chips & löjromsdipp 87:-
Gröna oliver 65:-
Marcona- & Valenciamandlar 75:-
Boquerones med salsa verde 115:-
Coppa De Nostrano, Italien 70:-
Tryffelsalami, Italien 75:-
Brisa, vitmögel, Sverige 70:-
Påverås blå, blåmögel, Sverige 70:-
Almnäs Tegel, hårdost, Sverige 75:-
Rätter ändras dagligen, menyn kan variera