À La Carte
FÖRRÄTT
Råbiff på kalv, örtmajonnäs, lingon, svart trumpet & aniskrisp 195:-
Sotad isländsk lax, skaldjursskum, fänkål & svarta oliver 210:-
Kantareller, macademia-& blomkålspure, bondbönor blomkålskrokett 185:-
VARMRÄTT
Biff, kantareller, kronärtskocka, grön sås, senapsmajonnäs & potatis 465:-
Brässerad lammbringa, rotselleripuré, linsragu, libbsticka & tomat 365:-
Grillad piggvar på ben, grillad citron, fänkål & Sandefjordsmörsås 435:-
Bakad aubergine, aubergineskum, Pommes Anna, bönor & rödvinssås 345:-
EFTERRÄTT
Myltade hjortron, rullrån, citron & honung- och mjölksorbet 155:-
Mandelpannacotta, äppelsorbet, mandel- och havrecrunch, äppelchips 155:-
Chokladbabka, chokladkräm, salt karamellglass & brända jordnötter 155:-
Vaniljglass, rullrån & varm kolasås 125:-
Vaniljglass, anklever & störkaviar 495:-
Kaffegodis – pralin, sirapskaka & kokostopp 65:-
En kula glass 55:-
TILLTUGG
Caviar Aquitaine, Frankrike 10 gram 490:-
Caviar Aquitaine, Frankrike 100 gram 4995:-
Caviar Siberian, Tyskland 10 gram 450:-
Caviar Baerii, Sverige 10 gram 560:-
Chips & löjromssdipp 75:-
Gröna oliver 60:-
Salta mandlar 75:-
Boquerones, med mandel, lök & örter 135:-
Ankrilette 115:-
Fänkålssalami, Italian 75:-
Tryffelsalami, Italien 75:-
Coppa, Italien 65:-
Guanciale, Italien 70:-
Jamon Teruel, Spanien 115:-
Sörmlands Ädel, blåmögel, Sverige 75:-
Brillat Savarin, vitmögel, Frankrike 70:-
Svedjan, hårdost, Sverige 80:-
Koningsveldt, hårdost, Holland 70:-
Rätter ändras dagligen, menyn kan variera