À La Carte
FÖRRÄTT
Råbiff på älg, tranbär, rökt bönkräm, svartkål & pecorino 195:-
Blåmussel- och fänkålssoppa, queneller & paradisäpple 185:-
Svart vitlöksravioli, gul morot, syrad blomkål, dragon & färsk tryffel 185:-
VARMRÄTT
BRödvinsbräserad oxribs, örtpolenta, äpple & vinägerkokt lök 365:-
Stekt gös, brynt smör-hollandaise, betor, champinjon & salvia 390:-
Pumpa, puré på bönor och kastanj, kungsmussling, mandelmüsli & rödvinssås 345:-
Hängmörad biff, jordärtskocka, tryffel & chorizosmör 390:-
EFTERRÄTT
Äppelkaka, timjan, gräddfilsglass & kanderade pekannötter 155:-
Apelsinkaka, nyponsås, mandelflarn & mandel- och vaniljglass 155:-
Vaniljglass, varm kolasås & rullrån 115:-
Vaniljglass, anklever & störkaviar 495:-
Kaffegodis – pralin, kaka & macaron 65:-
En kula glass 55:-
TILLTUGG
Caviar Aquitaine, Frankrike 10 gram 390:-
Chips & löjromsdipp 85:-
Gröna oliver 60:-
Marconamandlar 75:-
Boquerones med salsa verde 110:-
Sardeller med salsa rosso 95:-
Coppa De Nostrano, Italien 65:-
Tryffelsalami, Italien 75:-
Markisinnan, kittost, Sverige 65:-
Påverås Brun, kittost, Sverige 65:-
Rätter ändras dagligen, menyn kan variera