Logotyp Dryck och mat

À la carte

Tilltugg

Chips & löjromsromsdipp 75:-      
Kronärtskockskräm 80:-      
Stora goda oliver 55:-
Salta mandlar 65:-

Boqerones, mandel, lök & örter (50 gram)  130:-     
Störrom Caviar d´Aquitane, Frankrike (10 gram)  440:-
Störrom Caviar Imperial, Tyskland (20 gram)  895:-
Störrom Caviar Siberian, Tyskland (100 gram) 3350:-

Lufttorkad karré, Västernorrland (40 gram)  65:-
Cecina de Leon, Leon Spanien (40 gram)  70:-   
Tryffelsalami, Piemonte Italien (40 gram)  55:-
Lardo Contadino, Italien (40 gram)  60:-
Iberico Bellota, 36 mån, Monte Nevado (40 gram) 175:-
Gåsrilette, Frankrike (80 gram)  70:-

Gammel Pär, hårdost, Lakene ostgård (40 gram)  65:-
Wrångebäcksost, hårdost, Almnäs Bruk (40 gram)  65:-
Comté Extra St. Antoine, hårdost, FRA (40 gram)  65:-
Los Cameros, 3-mjöksost, Rioja Spanien (40 gram)  60:-
Påverås Blå, Västergötland (40 gram)  70:-

Förrätt

  • Råbiff på nötinnanlår, rotselleri, svart trumpet, lardo 175:-
  • Råstekt kamtjatkakrabba med svartrot, bergamott och brynt smör 175:-
  • Filodegsrulle med kantareller, tryffelmajo, bondbönor & kronärtskocka 155:-

Puttipanna 199:-

  • 5 sorters kött, råstekt potatis, scharlottenlök, lissellas senap, inlagda rödbetor och gurka. Serveras med surdegsknäcke

Varmrätt

  • Kummelrygg med musselsmörsås, kvittenkräm, kålrabbi och forellrom 295:-
  • Reninnanlår av sarv med bakad kål, pumpapuré, hasselnöt och tryffel 345:-
  • Oxkind Bourguignon med mandelpotatispuré och tryffel 295:-
  • Ryggbiff klass 5 från Dalsjöfors, grillad märg, rotselleri, trattkantareller och grönpepparsås 380:-
  • Grillad pumpa med kastanjekräm, belugalinser och jordärtskocka 275:-

Efterrätt

  • Uppstekta pannkakor med blåbär, hasselnöt och lemon curd glass 135:-
  • Karamelliserat bakat äpple med lakrits och brynt smörglass 135:-
  • Kaffegodis (marmeladkonfekt, nötnougat och chokladtryffel)  55:-
  • En kula glass (vanilj / citronsorbet/ rabarbersorbet / pekannötsorbet)  45:-

Menyn uppdateras dagligen, rätter kan komma att ha ändrats