Logotyp Dryck och mat

À la carte

Tilltugg

Chips & sikromsdipp 75:-
Kronärtskockskräm 80:-
Stora goda oliver 55:-
Salta mandlar 65:- 

Boqerones, med mandel, lök & örter (50 gram) 130:-
Störrom Oscietra, Ryssland (10 gram) 390:-
Störrom Beluga, Iran (20 gram) 3350:-

Cecina de Leon (40 gram) 70:-
Lufttorkad karré, Västerbotten (40 gram) 65:-
Fänkålssalami, Hansen Västerbotten (40 gram) 70:-
Iberico Belotta (40 gram) 175:-
Gåsrilette (40 gram) 75:-

Buffelmozzarella, Ängsholmen (80 gram) 125:-
Gammel Pär, hårdost, Värmland (40 gram) 70:-
Wrångebäcksost, hårdost Hjo (40 gram) 70:-
Vesterhavsost, Danmark (40 gram) 60:-
Prästost 38 månader, Sivans ost (40 gram) 70:-
Pecorino nel Fieno, fårost, Italien (40 gram) 65:-
Linnea vitmögel, Jurss (40 gram) 70:-
Rød Sønderhaven, kittost, Danmark (40 gram) 65:-
Sörmlands ädel, Jurss (40 gram) 75:-  

Förrätt

  • Havskräftor med kålrabbi, hasselnötter och brynt smör hollandaise 175:-
  • Råbiff på ren med rödbetschips, champinjon och sommartryffel 165:-
  • Grillad kronärtskocka, svartpepparkräm, citron, bondböna och broccoli 185:-

Puttipanna 199:-

  • 5 sorters kött, råstekt potatis, scharlottenlök, lissellas senap, inlagda rödbetor och gurka. Serveras med surdegsknäcke

Varmrätt

  • Gös med gräslökssmörsås, löjrom och hasselnöt 325:-
  • Biff med kantareller, parmesankräm och madeirasky  375:-
  • Ankbröst, grillad savoykål, ankleverkräm och tryffelkroketter 325:-
  • Savojkålsknyte med svarta bönor, tryffel och kantarellkräm 270:-
  • Äppelbrässerad kalvhögrev med friterad kalvbräss och potatisstomp 295:-

Efterrätt

  • Uppstekta pannkakor med rostad vit choklad, blåbär och blåbärsglass 135:-
  • Romkokt päron med pekannötssorbet 135:-
  • Rullrån med mascarpone, saltkola och hjortron   135:-
  • En kula glass (vanilj / hasselnöt / citronsorbet / chokladsorbet) 45:-