Logotyp Dryck och mat

À la carte

Tilltugg

Chips & sikromsdipp 75:-
Kronärtskockskräm 80:-
Stora goda oliver 55:-
Salta mandlar 65:- 

Boqerones, med mandel, lök & örter (50 gram) 130:-
Störrom Caviar D´Aquitaine, Frankrike (10 gram) 390:-

Cecina de Leon (40 gram) 70:-
Lufttorkad karré, Norrland (40 gram) 65:-
Speck della Valtellina, Italien (40 gram) 65:-
Tryffelsalami, Piemonte Italien  (40 gram)  75:-
Ankrillette, Frankrike (60 gram)  80:-

Svecia, hårdost, Löfsta (40 gram) 70:-
Gammel Pär, hårdost, Lakene ostgård (40 gram) 65:-
Lina vitmögel, Hansjö (40 gram) 65:-
Blå, Påverås Gårdsmejeri, Västergötland (40 gram) 75:-  
Saint Maure, Touraine (40 gram) 65:-

Förrätt

  • Havskräfta med kräm på kammussla, avrugakaviar,
    gurka och lime  175:-
  • Råbiff på kalv med parmesan, citron och örter   165:-
  • Kikärtspannkaka med kronärtskocka, citronkräm,
    svartvinbär och dill   160:-
  • Löjrom med jordärtskocka, gurka, dill och lök 245:-

Puttipanna 199:-

  • 5 sorters kött, råstekt potatis, scharlottenlök, lissellas senap, inlagda rödbetor och gurka. Serveras med surdegsknäcke

Varmrätt

  • Skreitorsk med räkor, fänkål, confiterad äggula och grönärtpuré 325:-
  • Biff, smörkokt lök, dragonpotatis, vitlökskräm och rödvinssky  375:-
  • Ankbröst, kastanjgnocchi, pumpakräm och grönpeppar 325:-
  • Stekt knyte med kastanj, vildris, portabello, sås på rökt mandel 270:-
  • Oxkind bourguignon med tryffel-& potatispuré och syrad morot 295:-

Efterrätt

  • Uppstekta pannkakor, hjortron, vispad grädde & vaniljglass 135:-
  • Pistagekaka med hallonsorbet och maräng     135:-
  • Kolafylld chokladfondant med pekannötsparfait 135:-
  • En kula glass (vaniljglas/pekanglass/bananglass/citronsorbet) 45:-