Logotyp Dryck och mat

À la carte

Tilltugg

Chips & sikromsdipp 75:-
Kronärtskockskräm 80:-
Stora goda oliver 55:-
Salta mandlar 65:- 

Boqerones, med mandel, lök & örter (50 gram) 130:-
Störrom Siberian Caviar, Tyskland (10 gram) 390:-

Cecina de Leon (40 gram) 70:-
Lufttorkad karré, Västerbotten (40 gram) 65:-
Fänkålssalami, Hansen Västerbotten (40 gram) 70:-
Södertugg, ölkorv, Korvhantverk (40 gram)  60:-
Tryffelsalami, Piemonte Italien  (40 gram)  75:-
Gåsrilette (40 gram) 75:-

Gärda, hårdost, Lappland (40 gram)  70:-
Karl-Oskar, hårdost Löfsta (40 gram)  70:-
Svea, Svecia, Löfsta (40 gram) 70:-
Fyrtärnsost, Danmark  (40 gram)  75:-
Vesterhavsost, Danmark (40 gram)  60:-
Linnea vitmögel, Jurss (40 gram) 70:-
Blå, Påverås Gårdsmejeri, Västergötland (40 gram) 75:-  

Förrätt

  • Havskräftor med kålrabbi, hasselnötter och brynt smör hollandaise 175:-
  • Råbiff på nötinnanlår med svart trumpet, enbärsmajo, friterad grönkål 165:-
  • Friterad filodegsrulle med spenat-& sojafyllning och pumpa   160:-

Puttipanna 199:-

  • 5 sorters kött, råstekt potatis, scharlottenlök, lissellas senap, inlagda rödbetor och gurka. Serveras med surdegsknäcke

Varmrätt

  • Gös med gräslökssmörsås, löjrom och hasselnöt 325:-
  • Biff, smörkokt lök, dragonpotatis, vitlökskräm och rödvinssky  375:-
  • Ankbröst, kastanjgnocchi, pumpakräm och grönpeppar 325:-
  • Savojkålsknyte med svarta bönor, tryffel och kantarellkräm 270:-
  • Äppelbrässerad kalvhögrev med friterad kalvbräss och potatisstomp 295:-

Efterrätt

  • Uppstekta pannkakor med rostad vit choklad, blåbär och blåbärsglass 135:-
  • Kletig kolapudding med sultanrussin och cashewglass  135:-
  • Romkokt päron med pekannötssorbet 135:-
  • Rullrån med mascarpone, saltkola och hjortron   135:-
  • En kula glass (vaniljglas/cashewglass /bananglass/citronsorbet) 45:-